Minun tarinani

Kuka ja miten olen tähän tullut ?

Aloitin Suomalaisen Jäsenkorjauksen opinnot alkuvuodesta 2018 omien selittämättömien lantion haasteiden vuoksi harrastusmielessä.

Samana vuonna 2018 tuli oma 15 vuotinen kaupanalan polku tiensä päähän, kun kroppa ilmoitti, että nyt riittää.

Tätä kaikkea edelsi hedelmällisyyshoidot, joihin oma terveys oli jo aiemmin sanonut nou.

Toinen lapseni ilmoitti iloisesti tähän väliin tulostaan juuri kun olin pakonsanelemana hypännyt tyhjän päälle pois työelämän oravanpyörästä, elämää kun ei aina pysty ennustamaan ja hyvä näin.

Ilman tätä väliintuloa olisin todennäköisesti hypännyt seuraavaan pyörään.

Sattumaa vai ei sen voi jokainen itse päätellä, omat lantion pitkäaikaiset toiminnalliset häiriöt (virheasennot) oli jäsenkorjaajaopintojeni myötä juuri hoidettu ja näin ollen hermotus ja aineenvaihdunta kohdillaan.

Alkuvuodesta 2019 synnytyksen jälkeen opiskelin suomalaisen jk:n opinnot loppuun.

Saman vuoden syksynä Kehonhuolto Aalto lanseerasi oman hoitomuotonsa, Jäsenkorjaaja Manuaalisen Terapian Erikoisosaaja koulutuksen.”

JKMTE-koulutus koukutti minut urheilun maailmaan, kun aloin ymmärtämään kehonhuoltoa huippu-urheilijan näkökulmasta.

En pelkästään kivunlievityksen, vaan myös ennakoivan kehonhuollon merkityksen urheilijan suorituskykyyn ja palautumiseen mm. lihastoimintaketjujen kautta.

Urheilusuorituksen kautta kaikkea on niin helppo mitata, todentaa ja seurata ja samaa voi soveltaa myös arjen toimintakykyyn, kehon toimivuuteen ja kivuttomuuteen. Sama kaava pätee ihmiseen kuin ihmiseen iästä riippumatta!

Tärkeimmät oppini olen kuitenkin hakenut oman hermostoni kautta.

Tietynlainen stressi on ihmiselle hyväksi, mutta jatkuva kortisolin ylituotanto tekee pitkässä juoksussa pahaa jälkeä, josta ainakaan helppoa paluuta ei ole.

On siis pitänyt keksiä keinoja selviytyä arjessa ja kääntää kaikki sen kautta kaivettu tieto voimavaraksi. Tästä kaikesta on pikkuhiljaa rakentunut minulle motivoiva ja merkityksellinen työ, jota teen ihmisten auttamiseksi.

Tällä hetkellä tarjoan palveluitani sydän avoinna ihan jokaiselle niitä tarvitsevalle, ennakoivasta kehonhuollosta kivunlievitykseen.

Punainen lanka työssäni onkin urheilulajien parissa toimimisen lisäksi fyysinen ongelmalähtöinen yksilöllinen ihmisen kokonaisvaltainen hoitaminen sekä kehomieli- yhteyden ymmärtäminen.

Jos haluat auttaa hyvinvointiyrittäjää, niin tule kokeilemaan! Jos olet jo käyttänyt palveluitani ja olit tyytyväinen, niin kerro toki myös ystävillesi!