Ajanvaraus

Ajanvaraus numerosta 040 7162 747

Hinnasto

Alla suuntaa antava hoidonkuvaus!


45min. – 45€ yleensä akuutti aika kivunlievitykseen


60min. – 60€ ylläpitohoito ylä- tai alakroppaan


75min. – 70€ kokonaisvaltaisempi ylläpitohoito


90min. – 80€ ensikerta, haastava vaiva

Hinnat pitävät sisällään kinesioteippauksen hoidon niin vaatiessa.
Hoidon kesto vaihtelee vaivan mukaan, pirauttele.

Yleisimmät hoitoon tulemisen syyt

Tavallisimmin hoitoon tulon syy on selkäkipu, noidannuoli, fasettilukot, lantion alueen haasteet, SI-nivelen vaivat, iskias vaivat, jalkojen toiminnallinen erimittaisuus, polvikipu, nilkan vaivat, plantaarifaskiitti tai sen oireet, jännitysniska/päänsärky, olkapääkipu, tenniskyynärpää, ranteen ongelmat ja muut tuki- ja liikuntaelimistön haasteet tai kiputilat sekä monet muut poikkeavat syyt, aina kannattaa kysyä.

Varausehdot ja esteet hoidolle

Varaukset ovat sitovia. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan oikeat ja ajan tasalla olevat yhteystietonsa varausta tehdessään. Varauksen tehnyt henkilö on vastuussa varauksesta siinäkin tapauksessa, että tekee varauksen toiselle henkilölle. Kehoterapia Jenni Tuominen pidättää oikeudet muutoksiin ja informoi aikataulumuutoksista aina asiakasta.
Asiakkaan tulee peruuttaa tai siirtää tekemänsä varaus viimeistään edellisen päivän tavoitettavuus aikana 10-18. Muissa tapauksissa Kehoterapia Jenni Tuomisella on oikeus periä varatun palvelun hinta asiakkaalta. Tämä ehto koskee myös sairastapauksia (ellei asiakas toimita pyydettäessä lääkärintodistusta). Mikäli asiakas jättää saapumatta varaamalleen ajalle, laskutetaan häntä varatun ajan kokonaishinnalla. Mikäli asiakas saapuu myöhässä, tulee hänen maksaa koko varaamansa aika.
Hoitoa ei voida valitettavasti antaa jos sinulla on: syöpähoidot kesken, tuore infarkti, akuutti laskimotukos, verenpainetauti, osteoporoosi, tuore murtuma, akuutti välilevyn repeämä, akuutti rankaperäinen hermojuuren ahtauma, flunssa tai kuume (pidä ainakin kaksi oireetonta päivää ennen hoitoon tuloa.)
Asiakasta ohjataan eteenpäin hoitoa saamaan, kun Kehoterapia Jenni Tuominen ei terveydellisistä syistä pysty auttamaan. Jos olet epävarma terveydellisistä esteitäsi hoidolle, niin kysy lupaa omalta lääkäriltäsi.
Käteismaksu.